Nagelkunst heeft de wereld de laatste jaren veroverd. Het lijkt wel of iedereen, ongeacht geslacht of leeftijd, een of andere nagelbehandeling krijgt. Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die van nagels houdt, kijk dan niet verder dan je plaatselijke nagelgroothandel. Ze hebben alles van nagellak tot nail art tools en accessoires. In deze blogpost vertellen we je waar je op moet letten als je bij een nagelgroothandel gaat winkelen voor een cadeau en hoe je geld kunt besparen terwijl je dat doet!

De verschillende soorten producten die bij een nagelgroothandel verkrijgbaar zijn

De nagelgroothandel heeft een enorm breed assortiment, en er zijn heel erg veel verschillende soorten producten verkrijgbaar zoals; 

 

  • verschillende soorten nagellak
  • gereedschap voor nail art, zoals speciale kwastjes of dotting tools
  • nagel accessoires zoals steentjes

Hoe vind je het perfecte cadeau

Bij het kiezen van een cadeau moet je rekening houden met de leeftijd, het geslacht en de interesses van de persoon voor wie je iets koopt. Als je niet zeker bent over wat je moet kopen, kun je ook altijd de medewerkers van de nagelgroothandel om advies vragen, dit zijn experts met veel kennis. Maar hier wat basistips om je op weg te helpen;

 

Beginner vs. expert: als de persoon voor wie je iets koopt een beginner is op het gebied van nagelkunst, zijn eenvoudige nagellakken of nagelstickers misschien een goed idee. Als de persoon meer een expert is en zijn nagels al jaren doet, dan is iets als dotting tools of speciale nagellak effecten misschien beter geschikt 

 

Leeftijd: als je voor een jonger iemand koopt, zijn er misschien bepaalde kleuren of designs die populairder zijn bij mensen in die leeftijdsgroep. Koop je voor een ouder iemand, dan kan het zijn dat die persoon de voorkeur geeft aan klassieke kleuren of conservatieve designs.

 

Geslacht: steeds meer mannen laten ook hun nagels doen tegenwoordig. Maar zij hebben waarschijnlijk andere behoeften wanneer het gaat om de producten van de nagelgroothandel dan vrouwen. In beide gevallen is het beter om te gaan voor een simpele lak in een mooie kleur als je niet zeker weet of ze van uitbundige stickers en steentjes houden. 

 

Stijl: Sommige vinden het fantastisch om elke nagel in een andere neon kleur te lakken, anderen houden het liever bij een klassieke french manicure. Hou rekening met de persoonlijke stijl van degene voor wie je het cadeau koopt!

Hoe kun je geld besparen bij een nagelgroothandel

Als je bij een nagelgroothandel winkelt, moet je opletten voor uitverkoop en kortingen. Je kunt vaak geweldige aanbiedingen voor nagelproducten vinden als je weet waar je moet zoeken. Bovendien, is het slim een groothandelaar te zoeken die gratis verzending aanbiedt bij bestellingen boven een bepaald bedrag. Dit kan je helpen nog meer geld te besparen op je aankoop. 

 

Hopelijk heeft deze gids je wat meer verteld over hoe je bij de nagelgroothandel het perfecte cadeau kunt vinden voor de nagel-liefhebber in jouw leven, of voor jezelf natuurlijk!