Effectieve marketing? Goedkope mokken bedrukken!

Effectieve marketing? Goedkope mokken bedrukken!

Als ondernemer wil je natuurlijk het liefst continu onder de aandacht van jouw klanten zijn. Als het ware bij hen continue op de werkplek zijn om ze er steeds aan te herinneren dat ze hun producten of diensten bij jouw bedrijf moeten bestellen. Dat doel kan je eenvoudig bereiken met een bedrukte mok. In dit artikel leggen we uit waarom bedrukte mokken het ideale, goedkope relatiegeschenk zijn.

Ook leggen we uit hoe je met het bedrukken van mokken nog meer attentiewaarde kunt genereren en waarom kwaliteit belangrijk is bij mokken bedrukken.

Bedrukte mokken: het ideale relatiegeschenk

Als jij jouw klant een bedrukte koffiemok in handen geeft heeft hij elke keer dat hij of zij iets drinkt jouw bedrijfsnaam, logo of andere pakkende tekst in zijn handen. Het is dan ook niet gek dat uit onderzoek blijkt dat 57% van de mensen zich de naam van het bedrijf op een koffiemok herinnert terwijl maar 32% (tv) of 28% (radio) zich de bedrijfsnaam uit een reclame herinnert. Daarbij komt dat het bedrukken van een aantal mokken veel goedkoper is dan een dure reclamecampagne. Tot slot gaan de mokken uiteraard langer mee dan dat een reclamecampagne actief is. Als je als ondernemer op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit verhouding is goedkoop mokken bedrukken dus een logische keuze. Daarom leggen we daar graag meer over uit.

Populaire goedkope mokken

Goedkope mokken om te bedrukken zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je een porseleinen mok met inhoud van 180 milliliter kiezen, maar bijvoorbeeld ook een keramische mok met inhoud van 330 milliliter. Daarnaast zijn er ook diverse andere modellen zoals bijvoorbeeld een goedkope mok in de vorm van een glazen pot met rietje.

Goedkoop mokken bedrukken: let op de kwaliteit

Mokken worden veel gebruikt en dus ook veel afgewassen. Het is dan ook belangrijk om de mokken zo te laten bedrukken dat de kwaliteit van de bedrukking ook bij langdurig gebruik mooi blijft. Daarbij moeten juist goedkope bedrukte mokken exclusief ogen. Ben jij benieuwd hoe de uitstraling voor jouw bedrijf kan zijn? Probeer het en laat een goedkope mok bedrukken.

Hoe effectieve artikelen te schrijven voor gift websites

Er is een enorme hoeveelheid ruimte voor het creëren van artikelen rond gevierde ‘dagen’ zoals Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, St Patrick Day en nog veel meer. Als u niet kapitaliseren op deze dagen dan moet je uw website kopiëren schrijven schema. Interessante artikelen over deze evenementen kunnen komen in de vorm van ‘Top Tips for Father’s Day Gifts’, ‘How to throw the Best St Paddy’s Day Party’, ‘The Most Romantic Gifts to buy Your Valentine’ en ga zo maar door. Voel je niet beperkt tot het schrijven van een artikel voor elk, u over het algemeen een goede paar artikelen uit elke gelegenheid / evenement dus zorg ervoor dat je opzij wat tijd voor website kopiëren schrijven.

Het optimaliseren van uw website is de sleutel tot het succes ervan, dus u moet een lijst met zoekwoorden hebben waarvoor u uw website optimaliseert en u moet ervoor zorgen dat u deze in uw artikelen opneemt. Het uploaden van goed geoptimaliseerde artikelen naar uw website op een regelmatige basis zal helpen bij het verkrijgen van uw site boven uw concurrenten in de zoekmachines.

De sleutel tot effectieve artikel website kopiëren schrijven is om ervoor te zorgen dat uw zoekwoorden zijn goed geplaatst in de hele kopie en idealiter moet je ze op te nemen in het artikel koppen ook. Het opnemen van links naar uw geschenken in uw artikelen zal ook helpen in de richting van het optimalisatieproces. Als uw artikel gaat over ‘top Valentijnsdag geschenken’ bijvoorbeeld dan moet je het toevoegen van voorbeeld geschenken in uw website te kopiëren schrijven die uw bezoekers kunnen overwegen de aankoop. Dit zal helpen met interne links naar uw website en kan ook bezoekers overtuigen om een aankoop te doen.

Effectieve website kopiëren schrijven is essentieel voor uw website om te concurreren en te slagen in deze industrie. Als u moeite hebt om de tijd opzij te zetten om uw artikelen te maken of als u worstelt met website kopiëren schrijven dan overwegen het inhuren van de diensten van een website copywriter.

Top 5 tips voor het schrijven van productbeschrijvingen voor gift websites

Het kan moeilijk zijn om productbeschrijvingen voor cadeauwebsites te maken, omdat veel websites weinig ruimte hebben om te kopiëren. Dit betekent dat u al uw website kopieervaardigheden moet gebruiken om effectieve inhoud te schrijven met zeer weinig woorden. Hieronder vindt u enkele top tips om te helpen.

Focussen op de belangrijkste boodschap die u probeert over te brengen is de sleutel tot het creëren van een beknopte en boeiende website kopie. Het maakt geen verschil als je schrijft over een ballon, een taart, of een bier glas, om effectief te schrijven moet je het belangrijkste voordeel van het product te kiezen en zich richten op dat.

Denk na over wat u verkoopt op uw website en wie uw belangrijkste soorten klanten zijn en schrijf vervolgens uw website-inhoud voor deze mensen. Door te schrijven voor uw doelgroep u in contact komen met uw
bezoekers en uw omzet te stimuleren.

Als uw website copywriting voor uw productbeschrijvingen bestaat slechts uit een paar regels die betrekking hebben op de grootte en de prijs van het geschenk dan mis je een marketing kans. In elke productbeschrijving, moet u uw bezoekers vertellen waarom ze moeten door het product en waarom het een geweldig cadeau zal maken.

U hebt niet veel ruimte om mee te spelen wanneer u productbeschrijvingen maakt, maar u moet nog steeds proberen effectieve zoekwoorden op te nemen in uw website copywriting. Om het simpel te houden, kies je gewoon één trefwoord en neem je dit een paar keer op in elke productbeschrijving.

Als u uw website af te ronden met een snelle en veilige kassa die niet vragen om onnodige informatie of maken klanten gaan door onnodige stappen dan heb je een aantal levenslange klanten als gevolg. Mensen houden van online winkelen omdat het gemakkelijk en snel is, in de meeste gevallen, en als uw websiteontwerp het nog gemakkelijker en sneller maakt dan bent u verzekerd om heel wat verkoop dit seizoen te krijgen.

Web Design Tips voor cadeau websites

Gift websites kunnen heel goed doen tijdens de feestdagen en zelfs tijdens de rest van het jaar als ze gewoon volgen de volgende tips over hoe ze hun website te ontwerpen. Het is echt heel intuïtief, omdat mensen die uw site bezoeken willen kunnen vinden wat ze zoeken gemakkelijk en kopen zonder problemen. Als uw site maakt het moeilijk om een van deze twee dingen te doen dan zul je klanten verliezen. Dus, wanneer u zich richt op web design uw zorg moet zijn hoe gemakkelijk het is voor klanten en vervolgens alles secundair.

Allereerst wilt u ervoor zorgen dat de interface gemakkelijk te communiceren is. Gebruik geen lettertypen of kleuren die moeilijk te lezen zijn en zorg ervoor dat alles op een zeer duidelijke manier wordt gespeld. Gebruik een traditioneel ontwerp zodat klanten op uw website aankomen en weten wat ze moeten doen. Niet creatief en plaats pictogrammen op plaatsen waar klanten niet op hen anticiperen.

Het is ok om een traditionele interface te gebruiken die uw klanten zullen kennen en zich comfortabel voelen met, want dat betekent dat ze in staat zullen zijn om aankopen gemakkelijker te maken. Gaan voor creatieve interfaces zal in veel gevallen verliezen uw, klanten. Hou dat in gedachten.

Nu, wanneer de mensen naar giften van Kerstmis of zelfs ideeën van het gift van Kerstmis zoeken willen zij tussen de mensen kunnen onderscheiden zij giften voor kopen. Dus, hebben een icoon dat specifiek is voor kerstcadeaus voor jongens, een ander die specifiek is voor kerstcadeaus voor meisjes, enzovoort. Dit zal het gemakkelijk maken voor iedereen die op zoek is naar specifieke kerstcadeaus en ze zullen het geweldig vinden dat uw website het zo gemakkelijk maakt. Kerstmis is een stressvolle tijd voor velen en als uw website vermindert de stress dan des te beter.