Als ondernemer wil je natuurlijk het liefst continu onder de aandacht van jouw klanten zijn. Als het ware bij hen continue op de werkplek zijn om ze er steeds aan te herinneren dat ze hun producten of diensten bij jouw bedrijf moeten bestellen. Dat doel kan je eenvoudig bereiken met een bedrukte mok. In dit artikel leggen we uit waarom bedrukte mokken het ideale, goedkope relatiegeschenk zijn.

Ook leggen we uit hoe je met het bedrukken van mokken nog meer attentiewaarde kunt genereren en waarom kwaliteit belangrijk is bij mokken bedrukken.

Bedrukte mokken: het ideale relatiegeschenk

Als jij jouw klant een bedrukte koffiemok in handen geeft heeft hij elke keer dat hij of zij iets drinkt jouw bedrijfsnaam, logo of andere pakkende tekst in zijn handen. Het is dan ook niet gek dat uit onderzoek blijkt dat 57% van de mensen zich de naam van het bedrijf op een koffiemok herinnert terwijl maar 32% (tv) of 28% (radio) zich de bedrijfsnaam uit een reclame herinnert. Daarbij komt dat het bedrukken van een aantal mokken veel goedkoper is dan een dure reclamecampagne. Tot slot gaan de mokken uiteraard langer mee dan dat een reclamecampagne actief is. Als je als ondernemer op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit verhouding is goedkoop mokken bedrukken dus een logische keuze. Daarom leggen we daar graag meer over uit.

Populaire goedkope mokken

Goedkope mokken om te bedrukken zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je een porseleinen mok met inhoud van 180 milliliter kiezen, maar bijvoorbeeld ook een keramische mok met inhoud van 330 milliliter. Daarnaast zijn er ook diverse andere modellen zoals bijvoorbeeld een goedkope mok in de vorm van een glazen pot met rietje.

Goedkoop mokken bedrukken: let op de kwaliteit

Mokken worden veel gebruikt en dus ook veel afgewassen. Het is dan ook belangrijk om de mokken zo te laten bedrukken dat de kwaliteit van de bedrukking ook bij langdurig gebruik mooi blijft. Daarbij moeten juist goedkope bedrukte mokken exclusief ogen. Ben jij benieuwd hoe de uitstraling voor jouw bedrijf kan zijn? Probeer het en laat een goedkope mok bedrukken.