1. Stoppen met sigaretten roken

Het tabak dat zich bevindt in sigaretten is enorm slecht voor het gebit. Het kan het glazuur sterk aantasten en zorgen voor vroegtijdig verlies van de tanden. Een goed alternatief zijn de

Justfog producten bij Zwoofs daarnaast zijn er nog meer plaatsen waar je Goedkoop vape kopen. Een vape bevat wel de hoeveelheid nicotine waar je lichaam behoefte aan heeft, maar bevat verder geen schadelijke stoffen voor je gebit. Naast de voordelen voor het gebit heeft stoppen met sigaretten roken nog veel andere voordelen. Een goed punt om serieus te overwegen.

2. Consumeer niet teveel suiker

Naast een vape kopen en stoppen met tabak binnenkrijgen is minder suiker consumeren ook een goede stap. Het suiker tast net als de tabak de glazuurlaag van het gebit aan. Dit zorgt voor minder sterke tanden en vergroot de kans op gaatjes en andere nare aandoeningen. Het gebit zal naar mate de suikerinname afneemt ook steeds sterker worden. Naast de positieve effecten voor het gebit, zal de afname van suikerinname ook positieve effecten hebben op de gezondheid. Zo zorgt minder suiker voor meer energie, minder vermoeidheid en betere concentratievermogen.

3. Drink minder alcohol

Alcohol heeft bewezen een slecht effect op de gezondheid en sterkte van het gebit. Net als sigaretten te vervangen zijn door Justfog producten bij Zwoofs bestaat er voor alcohol ook een alternatief. Denk aan virgin cocktails (zonder alcohol en suiker) of bijvoorbeeld zero frisdranken. Daarnaast zou je voor een goede avond ook Goedkoop vape kopen. Dit zorgt wel voor een juiste sfeer, zonder dat je gebit eronder hoeft te lijden. Er zijn nog voldoende andere alternatieven om een goede sfeer te creëren op een feestje. Alcohol is hier niet noodzakelijk voor!

4. Bezoek de tandarts

Een redelijk voor de hand liggende laatste tip. Bezoek regelmatig de tandarts en bespreek mogelijke levens aanpassingen. Bespreek de Justfog producten bij Zwoofs en vraag om advies. Laat daarnaast het gebit regelmatig controleren door de tandarts. Een gezond gebit is een gezond leven. Het gebit is een onderdeel van het lichaam dat het hele leven mee moet. Zorg er dus goed voor!