Ons lichaam krijgt elke dag vitamines en mineralen binnen middels onze voeding. Het is daarom van belang om gevarieerd te eten, zodat je altijd alle vitamines en mineralen binnenkrijgt. Maar niet iedereen krijgt voldoende binnen. Sommige stoffen zijn lastiger te vergaren dan anderen. Daarom is het van belang om onze vitaminen in het lichaam aan te vullen middels een vitamine pakket! Zo’n pakket geeft je precies de vitamines en mineralen die je op dagelijkse basis nodig hebt. Wat zijn de voordelen van zulke pakketten? Wij leggen het uit!

Denk nooit meer na over wat je per dag binnenkrijgt

Wanneer je een vitamine pakket in huis hebt hoef je nooit meer na te denken over welke voedingsstoffen je lichaam binnenkrijgt en wat je daarvoor precies hoort te eten. De vitamines die je lichaam nodig heeft zitten verwerkt in het pakket. Zo mis je nooit meer essentiële voedingsstoffen.

Niet alle voedingsstoffen worden uit het eten gehaald

Helaas krijgen we per dag niet alles binnen wat ons lichaam nodig heeft. Denk bijvoorbeeld maar eens aan vitamine D. In Nederland schijnt de zon niet elke dag, het is dus lastig om elke dag evenveel vitamine D in te nemen. Vooral voor mensen met een kleurtje, zij hebben extra vitamine D nodig. In een compleet vitamine pakket zorg je direct dat je nooit meer tekort komt!

Ontwikkeld door specialisten

De pakketten zijn ontworpen door orthomoleculaire artsen en vitamine specialisten. Zij hebben een totaalpakket ontworpen zodat de voedingsstoffen in de juist everhouding en dosering zijn samengesteld. Hierdoor wordt je weerstand en immuunsysteem optimaal versterkt en werk je direct aan een goede balans.

Het vitamine pakket is ontworpen voor het gemak. Je neemt alle vitamines in de ochtend in zodat je er niet meer over na hoeft te denken. Zo’n inname duurt niet langer dan een minuut. En zo zorg je direct voor een gezond en sterk lichaam. Je kunt een pakket op maandelijkse basis afnemen of eerst gaan voor een proefpakket.