Ken jij iemand die binnenkort jarig is? Maar weet je nog niet wat je dit jaar zal gaan geven? Het kiezen van een geschikt cadeau kan erg lastig zijn. Speciaal daarom willen wij je meenemen in het blog over de producten van Inoar. Deze haarproducten zijn speciaal ontworpen om het haar een boost te geven. Er is lang gezocht naar de perfecte keratine formule totdat Inoar in 2007 geboren werd. Het is een keratine formule die het volume van het haar teruggeeft. Tegelijkertijd maakt het het haar gladder en zachter. En dat terwijl de producten niet agressief zijn. Ze geven iedereens haar een echte boost. Precies wat iedereen nodig heeft. We zullen je meenemen in de collectie van Inoar!

Argan Oil Keratine

Zo heeft Inoar producten met Arganolie en Keratine, twee top ingrediƫnten om ieders haar te laten stralen! In Arganolie zit vitamine E, deze stof beschermt het haar en laat het tegelijkertijd glanzen. Ook zitten er Omega 3 vetten in, dit zorgt ervoor dat beschadigd haar gerepareerd kan worden. Een wonder product!

Botohair Keratine behandeling

Inoar heeft een botohair keratine behandeling samengesteld, deze is geschikt voor ieder haartype. Het is een serum en kan ook wel gezien worden als botox behandeling voor het har. Wanneer er breuken in het haar zichtbaar zijn worden deze direct opgevuld met de werkzame stoffen uit de behandeling. En dat zonder dat het volume minder wordt. Daarom is deze behandeling ook geschikt voor mensen met krullen.

Het fijne van Inoar is dat zij bezig zijn met het verduurzamen. Het is hun missie om innovatieve producten te maken met respect voor het welzijn, veiligheid en het in acht nemen van ecologische verantwoordelijkheid. De producten zijn geheel vegan. Er zitten geen dierlijke producten in en het is niet getest op dieren. Je kan de producten dus met een gerust hart gebruiken. Of uiteraard gebruiken ter inspiratie voor een leuk cadeau!