Steeds vaker zien we dat er op onze slaapkamers gebruik wordt gemaakt van zogeheten anale speeltjes. Dit kan een anaal vibrator zijn, maar ook een buttplug in enorm populair. Sowieso zijn seksspeeltjes de laatste jaren enorm populair geworden, zowel voor mannen als voor vrouwen. Dus dat dit ook geldt voor anale speeltjes, dat is natuurlijk niet zo heel erg vreemd. Omdat de keuze natuurlijk zo gigantisch groot is, snappen we heel goed dat je het misschien wel lastig vindt om te kunnen kiezen. Speciaal daarom hebben we een aantal tips voor je, die jouw zeker gaan helpen bij het kiezen van onder andere je anaal vibrator.

De voordelen van een anaal vibrator

Of je nu kiest voor een anaal vibrator of één van de vele andere speeltjes, dat maakt in principe niets uit. Tegenwoordig kun je in een online sexshop zoveel verschillende varianten vinden, dat er altijd wel een speeltje tussen zit, die exact doet waar jij of jij samen met je partner naar op zoek bent. De voornaamste reden waarom wordt gekozen voor het gebruik van anale speeltjes, is omdat de anus tal van verschillende uiteinden van zenuwen bevat. Juist wanneer je dit stimuleert met een speeltje, kan dit zorgen voor een stuk extra genot tijdens de seks. Zo kun je de anus op allerlei verschillende manieren stimuleren. Zo dus ook met allerlei verschillende speeltjes.

Hoe gebruik je een anaal seksspeeltje?

In principe werken alle seksspeeltjes in de basis natuurlijk hetzelfde. Het uiteindelijk doel is het extra stimuleren van de erogene zones van je lichaam. Er zijn tal van verschillende soorten speeltjes op deze markt, zodat ook de beginners rustig kunnen wennen aan het idee. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld de anaal beads of een buttplug. Je zult al snel merken, dat naarmate de tijd vordert, je er steeds meer aan begint te wennen, waardoor het uiteindelijk een onderdeel zal worden van de gemeenschap.

Glijmiddel

Kiezen jij en je partner ervoor om gebruik te maken van deze speeltjes, dan is het strikt noodzakelijk om glijmiddel te gebruiken. Dat komt namelijk, omdat er in tegenstelling tot het vrouwelijke geslachtsorgaan, door de anus van zowel man als vrouw geen vocht wordt aangemaakt op een natuurlijke manier. Door ervoor te zorgen dat de penetratie soepel en dus ook prettig verloopt, is het belangrijk dat je voldoende glijmiddel gebruik om te voorkomen dat je eventuele schade aanricht.

Houd ze goed schoon

Net als bij alle speeltjes, geldt ook voor de anale speeltjes, dat je ze na gebruik goed schoon moet maken. Uiteraard met water, maar daarna is het aan te raden ook een speciaal daarvoor bestemde toy cleaner te gebruiken. Zo kun je de speeltjes weer netjes opbergen en dus zo weer gebruiken wanneer de behoefte er weer is.