Begin je wat te missen in je relatie en vraag je je af of dat beter kan? Misschien heb je daar wel gelijk in. Het gebeurt nu eenmaal dat relaties op den duur een gewoonte worden. Vaak los je dat al snel op door wat extra tijd en moeite aan elkaar te besteden. Je kunt in ieder geval de onderstaande tips gebruiken om meer spanning in je relatie te krijgen.

Tip 1: gebruik hulpmiddelen

Gebruik bijvoorbeeld hulpmiddelen in bed. Met hulpmiddelen bedoelen we erectiemiddelen. Er zijn allerlei varianten, de meeste daarvan komen in pilvorm. Wil je liever geen pillen slikken? Koop dan oral jelly online. Dat is een andere vorm van kamagra. Kamagra is een erectiemiddel dat in India veel gebruikt wordt, maar ook in Nederland online te koop is. De werkzame stof hierin, ook in de oral jelly, is sildenafil en heeft een werking tot 5 uur.

Tip 2: gebruik speeltjes

Een andere manier om je een handje te helpen in bed is met speeltjes. Die kunnen leuk zijn voor individueel gebruik en om je eigen behoeftes beter te leren kennen. Maar ook samen kun je goed gebruik maken van speeltjes. Er zijn zelfs dingen die speciaal ontwikkeld zijn om als koppel te kunnen gebruiken. Zo hebben jullie er helemaal beiden plezier van.

Tip 3: experimenteer samen

Het is sowieso leuk om samen te experimenteren. Je hebt daar niet per se hulpmiddelen of speeltjes voor nodig. Er is genoeg te ontdekken in een relatie en in de slaapkamer. Of juist even daarbuiten. Er zijn vast dingen die jullie nog niet hebben uitgeprobeerd. Of dat nu seksueel of niet seksueel is. Samen nieuwe dingen ontdekken geeft de spanning in je relatie ook een boost. Dus waarom zou je het niet eens proberen.

Tip 4: ga eens samen ergens heen

Ontdekken hoeft niet meteen intens spannend of seksueel te zijn. Dat kan natuurlijk en dat raden we ook aan, maar het kan ook simpeler. Ga bijvoorbeeld gewoon eens samen een dagje er tussenuit. Vaak verlies je spanning in de relatie omdat je continu in dezelfde omgeving met elkaar zit. Dat kun je even ontsnappen door een kleine vakantie of gewoon een dagje in een andere plaats. Zo simpel kan het zijn.

Tip 5: blijf met elkaar in gesprek

Hoe dan ook zul je met elkaar moeten blijven praten. Wie niet laat weten dat hij of zij iets mist, geeft de ander en de relatie niet de kans om er iets aan te doen. Laat dus weten dat je spanning wil opzoeken, op welke manier dan ook. Bespreek de mogelijkheden waar je partner ook achter kan staan.