Het kopen van een gaaf cadeau voor een verjaardag lijkt steeds moeilijker te worden. Om die reden kiezen mensen ervoor om geld te geven als cadeau, maar niet iedereen vindt dat leuk om te geven. Ben jij op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Blijf dan vooral even hier, want hieronder zijn drie cadeau tips voor jou verzameld. 

 

Een prepaid creditcard

Bij sommige webshops is het alleen mogelijk om te betalen met een creditcard. Helaas is een creditcard in Nederland alleen niet zo standaard. Dit betekent dat niet iedereen een creditcard heeft. Heb je vernomen dat de jarige job graag iets zou willen kopen, maar dat niet kan door de ontbrekende creditcard? Koop dan een prepaid creditcard als cadeau. 

Inmiddels zijn er verschillende soorten prepaid creditcards beschikbaar. Een betrouwbare prepaid creditcard is de paysafecard. De paysafecard kan je kopen in de winkel of online. Je kan zelf bepalen hoeveel geld je op de creditcard zet. Vervolgens hoef je de paysafecard alleen nog maar als cadeau te geven. Zo heb je een erg origineel en leuk verjaardagscadeau bedacht. 

 

Een crypto voucher

Heb je al gehoord van crypto? De kans is erg groot dat je daar inderdaad al van hebt gehoord. Het is tegenwoordig onmisbaar geworden in deze wereld. Om die reden kan een crypto voucher beschouwd worden als een origineel cadeau voor een verjaardag. Het is wel belangrijk dat diegene wel interesse heeft in crypto, want anders heeft diegene er niets aan. 

Met een crypto voucher kan de ontvanger in ieder geval dus zelf crypto kopen. Dit kunnen bijvoorbeeld Bitcoins of Litecoins zijn. Het is wel goed om te weten dat de voucher maar 180 dagen geldig is. Vergeet dit er niet bij te vertellen als je een crypto voucher als cadeau geeft. Het zou zonde zijn als het cadeau uiteindelijk niet gebruikt kan worden. 

 

Een game voucher

Vind je een prepaid creditcard of crypto voucher toch niet zo een leuk cadeau? Dan is dat natuurlijk helemaal prima, maar misschien is een game voucher een beter idee. Het voordeel van een game voucher is dat je kan kiezen uit allerlei verschillende soorten games. Je zal er dus eerst wel achter moeten komen wat voor games de jarige speelt en waarop die games gespeeld worden. 

Ben je erachter gekomen dat Roblox een grote favoriet is? Dan kan je een Roblox kaart cadeau geven. Dat is een kaart waar je een bepaald bedrag op kan zetten. Iemand kan dat bedrag vervolgens verzilveren om zelf dingen te kopen voor het spel. Door een game voucher te geven, weet je bijna altijd zeker dat het cadeau daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit maakt het zo een leuk verjaardagscadeau.